ČLANI UPRAVE:
“Pri Fundaciji Drevored sodelujem zato, ker ne prenašam krivice, žrtve katere so mnogi ljudje in živali. In zato, ker ni dovolj samo sočustvovanje, štejejo le dejanja. Ko pomagam drugemu, pomagam tudi sebi, da postajam boljši človek.”
Andrej Brezec
“S prostovoljstvom me je okužilo že taborništvo, do dobrodelnosti potem res ni več daleč. Fundacija Drevored je lokalna organizacija, pomagamo ljudem ki jih (s)poznamo, med-soseska pomoč pa je nekaj, kar verjamem, da še nismo pozabili.
Irena Gantar
“Pri Fundaciji sodelujem zato, ker v nekem trenutku življenja dojameš, da si tu zato, da s svojimi kompetencami služiš sočloveku; pa tudi zato, ker se hormon sreče ne sprošča le pri teku, ampak tudi, ko sočloveka pospremiš na pot lepšega življenja.”
Urška Gliha
ČLANI NADZORNEGA SVETA:
“K Fundaciji Drevored sem pristopila, ker je prav, da ljudje, če le moremo, pomagamo človeku, ki je šibkejši (materialno, duševno, duhovno). Z vsakim dejanjem, ki bližnjemu pomaga vstati in z vedrejšim pogledom pogledati na jutrišnji dan, je svet boljši in lepši. Fundacija Drevored to želi storiti. Zelo mi je všeč, ker to počne predvsem na lokalnem nivoju. Najprej moramo opaziti potrebe in kaj storiti v najbližji okolici.”
Štefka Zaviršek
“Pri Fundaciji Drevored sodelujem, ker želim pomagati. Tistih, ki potrebujejo pomoč, pa je med nami vedno več.”
Manica J. Ambrožič
“ Pri Fundaciji DREVORED sodelujem, ker so me na otroškem dobrodelnem bazarju Gremo na morje prepričali z entuziazmom. Na lastne oči sem videl, da se je nekaj naredilo, za zbrana sredstva pa se je točno vedelo kam gredo in komu so namenjena. In to v celoti. To se mi je zdelo pošteno in pravilno.”
Peter Gril